Informatie voor leden

Stadsblad / AToB Toneelprijs

De Toneelprijs 2018 is toegekend aan Krov.

Vriendelijk verzoek aan alle leden:
Willen alle verenigingen aub controleren of de informatie op deze site en op de site van hun vereniging nog actueel is. Wijzigingen voor deze site naar amateurtoneelbreda@gmail.com.

Willen alle verenigingen de gegevens voor hun eerstvolgende voorstelling (titel, speeldata) naar het atob mailen zodra die bekend zijn. Dan kunnen wij ze hier op de agenda zetten. Misschien dat op die manier heel erge overlap wordt voorkomen.

Kortingsregeling Leden-bezoeken-leden

Er is een formulier dat jullie vereniging kan gebruiken als jullie je bezoekers willen laten profiteren van de leden-bezoeken-leden regeling van het AtoB. Dit formulier is op te vragen via het mailadres amateurtoneelbreda@gmail.com. Nog niet alle verenigingen maken hier gebruik van.

Een vereniging is niet verplicht om mee te doen, maar het scheelt toch mooi 2€ als je als lid van een vereniging naar een voorstelling van een andere vereniging gaat kijken. Deze kosten kan het bestuur van een vereniging declareren bij het AtoB, door middel van bijgevoegd document.
Duurt het nog even voordat jullie voorstelling speelt? Print dan alvast dit document uit en stop het in de kas die gebruikt wordt bij de kaartverkoop.

Geef een reactie